Voorlopige voorzieningen bij echtscheiding

Indien u uit elkaar wilt en besluit te gaan scheiden zullen er een hoop zaken geregeld dienen te worden.

Denk daarbij met name aan vragen zoals: Wie blijft er in het huis wonen? Wie dient er te vertrekken? Wie gaat er voor de kinderen zorgen? Hoe dient de omgang met de andere ouder te worden ingevuld? Hoeveel kinder- en partneralimentatie dient er betaald te worden?

Een echtscheidingsprocedure kan lang duren. Om die reden kan er voor de duur van die periode aan de rechter een voorlopige voorziening worden gevraagd. De rechter dient dan op uw verzoek te beslissen op (een van) bovenstaande vragen.

Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor voor meer informatie over het indienen van een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening.

Over Kennemer Advocaten

Kennemer Advocaten is een jong en dynamisch kantoor dat zich in de stadskern van IJmuiden bevindt. Het team bestaat momenteel uit vier gedreven en gespecialiseerde advocaten, advocaat Louke Korfker, advocaat Diederik Klein, advocaat Kate Lans en advocaat Rob Groot. Lees hier meer over Kennemer Advocaten, het kantoor voor een ieder die op zoek is naar een advocaat in IJmuiden en omstreken.