Louke Korfker – advocaat te IJmuiden

Mr. L.A. Louke Korfker is gespecialiseerd in het straf(proces)recht, het jeugd strafrecht alsmede het civiele jeugdrecht (ten aanzien van gesloten uithuisplaatsingen van minderjarigen). Daarnaast staat zij ook slachtoffers van misdrijven bij tijdens de strafrechtelijke procedure en tenslotte houdt Louke zich ook bezig met het psychiatrisch patiëntenrecht (BOPZ).

Louke heeft gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en aan de Universitat Autònoma de Barcelona. Zij spreekt dan ook goed Spaans hetgeen regelmatig goed van pas komt bij het bijstaan van cliënten.

Ervaring in strafrecht en jeugdrecht

Louke Korfker is in 2011 beëdigd tot advocaat. Zij heeft bij twee middelgrote kantoren in Almere en Koog aan de Zaan gewerkt als (straf)pleiter. Sinds september 2015 is zij samen met mr. Diederik Klein en mr. Kate Lans oprichter en partner van Kennemer Advocaten.

Bent u op zoek naar een advocaat die met u meedenkt en zich voor 100% inzet voor uw belangen, dan bent u bij Louke Korfker aan het goede adres.

Louke is lid van de Nederlandse Vereniging voor Jonge Strafrecht Advocaten (NVJSA), van de Vereniging voor Jeugdrecht Advocaten Amsterdam (JRAA) en van de Vereniging van psychiatrisch patiëntenrecht advocaten Nederland (vPAN). Daarnaast is Louke bestuurslid van het Landelijk Advocaten Netwerk Gewelds- en Zedenslachtoffers (LANGZS).

Ingevolge artikel 35b, eerste lid, van de Regeling op de advocatuur
Louke staat in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten ten aanzien van de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

– Strafrecht: waaronder ook jeugdstrafrecht, militair strafrecht, financieel economisch strafrecht, milieu strafrecht, fiscaal strafrecht, TBS, uit- en overleveringszaken, slachtofferzaken, vreemdelingen(straf)recht. – Slachtofferzaken
– Personen- en Familierecht (t.a.v. het Jeugdbeschermingsrecht, gesloten uithuisplaatsingen)
– Psychiatrisch patiëntenrecht

Deze registraties verplichten haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Stuur een bericht naar Louke Korfker

Dit veld is verplicht. Vul dit veld s.v.p. in.
Dit veld is verplicht. Vul dit veld s.v.p. in.
Dit veld is verplicht. Vul dit veld s.v.p. in.
Dit veld is verplicht. Vul dit veld s.v.p. in.

Over Kennemer Advocaten

Kennemer Advocaten is een jong en dynamisch kantoor dat zich in de stadskern van IJmuiden bevindt. Het team bestaat momenteel uit vier gedreven en gespecialiseerde advocaten, advocaat Louke Korfker, advocaat Diederik Klein, advocaat Kate Lans en advocaat Rob Groot. Lees hier meer over Kennemer Advocaten, het kantoor voor een ieder die op zoek is naar een advocaat in IJmuiden en omstreken.