Kate Lans – advocaat te IJmuiden

Mr. Kate Lans is gespecialiseerd in het straf(proces)recht, ook staat zij slachtoffers van misdrijven bij en behandelt zij bestuursrechtelijke kwesties.

Ervaring in strafrecht en bijstand slachtoffers

Kate Lans heeft gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg en is in 2011 beëdigd tot advocaat. Zij heeft zowel in het noorden als in het zuiden van ons land bij verschillende advocatenkantoren ervaring opgedaan. Mede hierdoor heeft zij een breed netwerk opgebouwd.

Bij Kate staan de belangen van haar cliënten voorop, ze is zeer gedreven en ze streeft altijd naar het beste resultaat voor haar cliënten. Voor Kate is juridische dienstverlening niet plaatsgebonden, cliënten uit het gehele land weten haar te vinden.

Kate is tweetalig opgegroeid. Zij beheerst de Engelse en Nederlandse taal uitstekend, wat met regelmaat van pas komt in haar praktijk.

Samen met mr. Diederik Klein en mr. Louke Korfker is Kate Lans oprichtster en partner van Kennemer Advocaten.

Kate is lid van de Nederlandse Vereniging voor Strafrecht Advocaten (NVSA) en van Stichting Landelijk Advocaten Netwerk Gewelds- en Zeden Slachtoffers (LANGZS) welke zich richt op de juridische bijstand aan slachtoffers van ernstige gewelds- en zedenmisdrijven.

Behorend bij artikel 35b, eerste lid, van de Regeling op de advocatuur
Kate Lans heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

– Strafrecht: waaronder ook militair strafrecht, financieel economisch strafrecht, milieu strafrecht, fiscaal strafrecht, TBS, uit- en overleveringszaken, slachtofferzaken, vreemdelingen(straf)recht.
– Slachtofferzaken

Deze registraties verplichten haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Stuur een bericht naar Kate Lans

Dit veld is verplicht. Vul dit veld s.v.p. in.
Dit veld is verplicht. Vul dit veld s.v.p. in.
Dit veld is verplicht. Vul dit veld s.v.p. in.
Dit veld is verplicht. Vul dit veld s.v.p. in.

Over Kennemer Advocaten

Kennemer Advocaten is een jong en dynamisch kantoor dat zich in de stadskern van IJmuiden bevindt. Het team bestaat momenteel uit vier gedreven en gespecialiseerde advocaten, advocaat Louke Korfker, advocaat Diederik Klein, advocaat Kate Lans en advocaat Rob Groot. Lees hier meer over Kennemer Advocaten, het kantoor voor een ieder die op zoek is naar een advocaat in IJmuiden en omstreken.