Diederik Klein – advocaat te IJmuiden

Mr. Diederik Klein heeft Nederlands Recht gestudeerd aan de UvA, met als specialisatie de Privaatrechtelijke rechtspraktijk.

Expertises Diederik Klein

Diederik Klein deed tijdens zijn studie ervaring op bij een Amsterdams advocatenkantoor en werd in 2010 beëdigd als advocaat.  In die hoedanigheid was hij tot 2015 werkzaam bij een kantoor in Alkmaar. Daar richtte hij zich met name op personen- en familierechtcontractenrecht, huurrecht met betrekking tot woonruimte en insolventierecht. Deze praktijk zet hij bij Kennemer Advocaten in IJmuiden voort.

Met medeoprichters en kantoorgenoten Louke Korfker en Kate Lans startte hij in september 2015 Kennemer Advocaten.

Diederik is lid van de Vereniging Sociale Advocatuur Nederland (VSAN).

Ingevolge artikel 35b, eerste lid, van de Regeling op de advocatuur:

Diederik staat in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten ten aanzien van de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

Algemene praktijk: burgerlijk recht
– Familierecht: echtscheidingen, alimentatie, omgangsregelingen, ouderschap en erkenning.

Deze registraties verplichten hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

 

Stuur een bericht naar Diederik Klein

Dit veld is verplicht. Vul dit veld s.v.p. in.
Dit veld is verplicht. Vul dit veld s.v.p. in.
Dit veld is verplicht. Vul dit veld s.v.p. in.
Dit veld is verplicht. Vul dit veld s.v.p. in.

Over Kennemer Advocaten

Kennemer Advocaten is een jong en dynamisch kantoor dat zich in de stadskern van IJmuiden bevindt. Het team bestaat momenteel uit vier gedreven en gespecialiseerde advocaten, advocaat Louke Korfker, advocaat Diederik Klein, advocaat Kate Lans en advocaat Rob Groot. Lees hier meer over Kennemer Advocaten, het kantoor voor een ieder die op zoek is naar een advocaat in IJmuiden en omstreken.