Rob Groot – advocaat te IJmuiden

Mr. Rob Groot heeft Nederlands Recht gestudeerd aan de UvA, met als specialisatie de Privaatrechtelijke rechtspraktijk. Hij is sinds 2009 als advocaat beëdigd en sindsdien werkzaam geweest bij een advocatenkantoor in Alkmaar. Daar richtte hij zich met name op contractenrecht, huurrecht, incasso’s, beslag- en executierecht en insolventierecht. Deze praktijk heeft hij bij Kennemer Advocaten in IJmuiden voortgezet.

Rob is lid van de Vereniging van Huurrecht Advocaten (VHA) en de Vereniging van incasso- en procesadvocaten (VIA).

Ingevolge artikel 35b, eerste lid, van de Regeling op de advocatuur:

Rob staat in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten ten aanzien van de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

 

– Huurrecht: Woonruimte & Bedrijfsruimte
– Burgerlijk procesrecht: Litigation & Beslag- en executierecht
– Verbintenissenrecht

Deze registraties verplichten hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

 

Stuur een bericht naar Rob Groot

Dit veld is verplicht. Vul dit veld s.v.p. in.
Dit veld is verplicht. Vul dit veld s.v.p. in.
Dit veld is verplicht. Vul dit veld s.v.p. in.
Dit veld is verplicht. Vul dit veld s.v.p. in.

Over Kennemer Advocaten

Kennemer Advocaten is een jong en dynamisch kantoor dat zich in de stadskern van IJmuiden bevindt. Het team bestaat momenteel uit vier gedreven en gespecialiseerde advocaten, advocaat Louke Korfker, advocaat Diederik Klein, advocaat Kate Lans en advocaat Rob Groot. Lees hier meer over Kennemer Advocaten, het kantoor voor een ieder die op zoek is naar een advocaat in IJmuiden en omstreken.